Доставка, връщане, замяна и рекламация на закупени продукти от сайта на МЕГАМАРКЕТ ЕООД  rupite.com

I.СРОК И ЦЕНА НА ДОСТАВКА

1.0. Спешни доставки не се извършват дори с предварителна уговорка.

rupite.com e зависим от доставчици и производители, стараем се да предлагаме продукти само от гарантирано коректни и доказали се във времето производители.
Бихме желали всички страни да бъдат удовлетворени от извършването на покупка през сайта rupite.com.

Сроковете за доставка след получаване на плащане по Банка се извършват в рамките на 3 до 10 Работни дни.
За специфични продукти изискващи време за отделна поръчка във Фабрика или заявени по големи от наличните количества в склада ще бъдат сключвани допълнителни споразумения.
Стараем се максимално да намалим разходите за транспорт и там където е възможно закупените продукти ще бъдат изпращани директно от Фирми партньори и доставчици към клиента.
При закупуване на няколко продукта е възможно да се получат няколко доставки от различни Фирми.

 

1.1. Доставката се извършва от куриер или транспорт организиран от rupite.com.

-Условията за доставка са точен адрес и получател на закупените продукти.
Безплатна доставка е само до региони в които има наличен куриерски офис.

Доставки до отдалечени региони се договарят допълнително.

Клиентът получава стоката от служител на куриерска компания.
При доставка на стоката клиентът се подписва на копието на товарителницата,
с което се удостоверява получаването на стоката.
При получаването на стоката потребителят е длъжен незабавно да я прегледа и в случай,
че констатира явни недостатъци, липса на стока и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи,
незабавно да информира лицето извършващо доставката. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по-късно да претендира,
че стоката му е доставена с явни недостатъци, липса на стока и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи.
///////////////////////////////// //////////////////////////////////// //////////////////////////////////////

II.ОТКАЗ ЗА ДОСТАВКА от страна на rupite.com

2.0. rupite.com си запазва право да откаже доставка на заявена стока, като възстанови пълната заплатена сума от клиента без да дължи неустойка пропуснати ползи и обезщетение.
2.1. rupite.com има право да не уточнява причината поради която е възникнала ситуация за отказ. Запазвайки правото за неразпространение на вътрешна информация на доставчиците и транспортните фирми.

////////////////////////////// //////////////////////////////////// /////////////////////////////////////////


III.УСЛОВИЯ ЗА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА ПО ОНЛАЙН ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА rupite.com

3.0 Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина за отказа си.

3.1. Клиентът има право в срок от 30 дни, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули. rupite.com възстановява всички суми, получени от потребителя, без разходите за доставка. След предварително писмено уведомяване за намеренията.

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите когато:
-получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
-грешката е настъпила в резултат на наша вина;

3.2. Адресът за връщане на стоките е: МЕГАМАРКЕТ ЕООД, ул. Иван Асен 7, с. Малево 6392, обл. Хасково. Или писменно потвърден адрес на доставчик. Връщането се допуска при следните условия:

3.3. Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от rupite.com електронен адрес за кореспонденция, в срок от 30 дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента/титуляра на сметката, телефон за връзка, лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката.

3.4. Стоката НЕ трябва да бъде използвана, да е в добър търговски вид, с оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Доставчика на продуктите – фактура и гаранционна карта (ако е била издадена такава).

3.5. При връщането на стоката тя задължително трябва да бъде добре пакетирана.

3.6. Когато връщането на продукт е за сметка на rupite.com това става задължително с предварително уведомяване, НЕ с произволно избран куриер от клиента.

 

IV. Връщане на суми

4.1. Връщане на суми, платени от клиента.

4.2. По банкова сметка. Същата от която е получен превода. След попълнена в писмена форма заявка.

4.3. Срок за възстановяване на суми платени от клиента.

- Съгласно разпоредбите на ЗЗП, rupite.com възстановява на клиента платената сума в срок до 14 календарни дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката (за начална дата се счита датата, на която Мегамаркет ЕООД физически е получил върнатата от клиента стока).
- rupite.com не носи отговорност при попълнени неверни данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми или забавяния от страна на куриерските фирми от които може да произтече забавяне на срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.
4.4. Електронни формуляри за подмяна или за връщане на суми може да изтеглите от линка: подготвени формуляри